Ujedinjene boje Indije – izložba fotografija 9. novembar 2022. godine

Ujedinjene boje Indije – izložba fotografija 9. novembar 2022. godine

Maja je obišla gotovo čitavu Indiju, a to putovanje i suživot sa ovom zemljom trajao je u rasponu od 8 godina. Zahvaljujući ljubavi i poznavanju fotografije, slike sa tog višegodišnjeg putovanja uspela je da zadrži da ostanu netaknute u svom obliku, pejzažu, svetlosti.
Kerala, Tamil Nada, Karnataka, Goa, Maharastha, Gujarat, Haryana, Rajasthan, Uttar Pradesh, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Jammu, Kashmir, Sikkim, West Bengal, Bihar, Oddisha…čekaju na vas, u svim svojim bojama! Ovom prilikom će, tokom otvaranja izložbe, za posetioce biti priređena i demonstracija joge, indijski ples, kirtan i indijska hrana. Ovom prilikom će, tokom otvaranja izložbe 9. Novembra od 18h, za posetioce biti priređen indijski ples i kirtan.
Projekat je realizovan u saradnji sa Ambasadom Indije u Srbiji. Fotografije će biti izložene od 9 – 13 novembra 2022. do 18h u KS Barka, Novi Sad. Vidimo se! Ulaz slobodan 🙂!

Maja Vujošević (1985) po struci je master bankarstva, a po ljubavi i pozivu fotografkinja, svestrana posmatračica sveta, stanovnica dunavske obale u Beogradu, a bavi se posvećeno i jogom i ima svoj ketering veganske hrane. Njena prva samostalna izložba bila je u Nikoziji, na Kipru, 2012. godine, a dobitnica je prve nagrade za fotografiju na izložbi Priroda bez cenzure 2019. godine. Početkom maja 2022. godine bila je održana njena samostalna izložba fotografija u Beogradu u saradnji sa Galerijom O3one.

Posetite i njen sajt: www.mayareef.com kao i Instagram profil: www.instagram.com/maya_reef_photography/

No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!